Information från styrelsen april 2023

Våren är här, förhoppningsvis för gott efter en kylig april.

Blomurnor
Planteringen av våra blomurnor dröjde därför några extra veckor p.g.a. detta men som ni säkert sett är de nu planterade. Även sanden på plattorna runt fastigheten har sopats upp.

Gården
Alla är välkomna ut på gården igen efter vintern. Bord, stolar, grillar och pingisbord är på plats.

Årsstämmor
Vi vill påminna om stämmorna i BRF Hemmet 18 och ek. för. Hemmet 20 torsdag 4 maj kl. 19:00. Platsen är Cubens konferensrum, Drottningholmsvägen 37, ½ tr ned. Styrelsen har i år anlitat Göran Olsson, tidigare VD för Bostadsrätterna, som ordförande vid stämman.
Stanna gärna på mingel efter att stämmorna avslutats.

Stämmohandlingar har delats ut i brevlåda eller via mejl i förekommande fall.

Cykelrensning
Vi har nu märkt upp alla cyklar eller andra föremål i cykelförrådet med plastremsa som ägaren själv får ta bort. Utomhus har vi märkt några cyklar som stått länge på samma plats eller ställts på plats som inte är lämplig.
De objekt som fortfarande har remsan kvar efter 31 maj flyttar vi till annan plats. Om ingen hört av sig efter tre månader avyttras de.

Sysslomansgaraget
Föreningen har satsat stort på att inrätta platser för laddfordon. Vi har nu drygt 70 platser, alla är i nuläget uthyrda. Hör av dig i god tid om det finns planer på byte från fossilfordon. Vi prioriterar medlemmar när lediga platser finns.

Container
Nästa container för medlemmar planeras vara på plats i slutet av maj/början av juni. Vi återkommer med datum.

Entrédörrar
Vi har enligt underhållsplan bytt ut dörrarna vid Drottningholmsvägen 41, Sysslomansgatan 14 och Sysslomansgatan 39.

Belysning
Vi byter successivt ut till LED-belysning med sensorer både i bostadsdelen och i garaget. På så sätt minskar kostnaden för elförbrukningen.

Med vänlig hälsning
Styrelsen Hemmet 1