Nytt och uppgraderat gruppavtal Tv Bas HD via Tele2

Föreningsstämman 2022 beslutade att efter motion från medlemmen Mats Krekula ge styrelsen i uppdrag att uppgradera föreningens gemensamma TV-utbud hos Tele2 från abonnemanget Tv Bas till Tv Bas HD.

Styrelsen har nu tecknat ett nytt gruppavtal med Tele2. Omfattningen av avtalet framgår av bifogad info i papperskick och här i länk från Tele2.

Läs igenom vad tjänsten innebär här och kontakta Tele2 om du behöver svar på eventuella frågor. 0775-17 17 20.

"Gruppavtal Tv Bas HD

Som namnet säger är Tv Bas HD vårt baspaket inom Gruppavtal. De boende får tillgång till de populäraste tv-kanalerna, samt playbibliotek. Tele2 Play ingår så man kan se sina tv-kanaler i mobilen, surfplattan och datorn, i hela EU."

Observera att din TV behöver stöd för HD-kanaler för att kunna nyttja den uppgraderade kvaliteten.

Brf Hemmet 18 har tecknat ett nytt gruppavtal med Tele2

Genom att teckna ett gruppavtal med Tele2 har din förening/fastighetsägare utnyttjat kraften i gemensamma inköp.
Gruppavtalet börjar gälla från 2022-08-01 och ger dig en rabatt på tjänster från Tele2.

Så här tar du del av dina tjänster

För att kunna använda tjänsterna i det nya gruppavtalet behöver du göra en beställning. Kontakta oss på Kundservice för gruppavtal på telefon 0775-17 17 20 så hjälper vi dig. När gruppavtalet är giltigt kan du som boende också beställa dina tjänster på tele2.se/gruppavtal.

Ert nya gruppavtal innebär att varje hushåll i föreningen/fastigheten får tillgång till följande:

• Några av Sveriges populäraste tv-kanaler i vårt tv-abonnemang TV Bas ingår, som för närvarande omfattar följande kanaler på bilden ovan.

I Gruppavtalet ingår också en digital-tv-mottagare. Behöver du ett Syskonabonnemang för digital-tv på en annan tv? Passa på att beställa det samtidigt. Vill du teckna ett större tv-abonnemang får du förstås rabatt.

Information om dina tjänster

Kom ihåg att se över din uppsägningstid med din befintliga leverantör om du planerar att säga upp det avtalet i samband med att du tar del av gruppavtalsrabatterade tjänst(er) från Tele2.

Tack vare gruppavtalet rabatteras ett abonnemang per tjänst och hushåll. Efter beställning får du abonnemang, service och support precis som enskilt betalande kunder och därför tecknas individuella avtal mellan dig och Tele2. Du har tillgång till dina Gruppavtalsförmåner så länge du bor kvar och avtalet mellan din förening/fastighetsägare och Tele2 gäller.

Normal leveranstid efter att Tele2 har fått din beställning är cirka en vecka. För mer detaljerad information och allmänna villkor för privatabonnemang besök tele2.se eller läs mer i avtalsvillkoren som kommer tillsammans med ditt välkomstbrev. Alla priser är per månad inklusive moms. Tele2 förbehåller sig rätten att justera priser.

Är du redan kund hos Tele2?

I de flesta fall får du en rabatt på ditt befintliga abonnemang på motsvarande tjänst. Kontakta oss om du har några frågor. Du når vår Kundservice via chatt eller på telefon 0775-17 17 20, med öppettider vardagar 08.00-19.00 och lördagar 09.00-15.00.

Om ni i dagarna emottagit annan information via brev eller mejl från Tele2 kan ni bortse från den.

Vi önskar er alla en skön sommar!

Styrelsen Brf Hemmet 18